• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

PerfectShaker Hero Series šeiker, The Flash (800 ml)

Perfectshaker 1825
17.90 EUR
Toode on laos (3tk), kiireim võimalik tarne.

PerfectShaker Hero Series šeiker, The Flash, on ainulaadne ja stiilne treeningukaaslane, mis lisab teie treeningutele superkangelase jõudu! See on mõeldud neile, kes soovivad oma šeike valmistada kiiresti ja tõhusalt, ilma lekkimise või segaduseta.

Selle šeikeri eripäraks on kvaliteetne ja vastupidav konstruktsioon, mis on 100% lekkekindel. See on valmistatud BPA-vabast materjalist, tagades, et teie joogid püsivad ohutud ja puhtad. Lisaks on see kergesti puhastatav ja nõudepesumasinas pestav, muutes puhastusprotsessi kiireks ja mugavaks.

Šeikeril on tugev disain, mis on kaunistatud UV ExtraLast Ink tehnoloogiaga, tagades, et teie lemmiksuperkangelase pilt jääb kauaks ajaks erksaks ja värskeks. See mahub enamikesse topsihoidjatesse, muutes selle ideaalseks kaaslaseks jõusaalis või väljas treenides.

PerfectShaker Hero Series šeiker, The Flash, pakub mitmeid praktilisi funktsioone, sealhulgas avar suuava kiireks ja mugavaks täitmiseks ning korgikaane, mis seisab avatuna, et saaksite hõlpsalt jooki lisada. See on kerge ja mugav kaasas kanda, muutes selle ideaalseks treeningutele või igapäevaeluks.

See 800 ml mahutavusega šeiker võimaldab teil segada, valada ja hoida oma jooke kõik ühes konteineris, säästes aega ja vaeva. Olgu teie eesmärk lihaste kasvatamine, kaalulangetamine või lihtsalt tervisliku eluviisi säilitamine, PerfectShaker Hero Series šeiker, The Flash, on teie usaldusväärne treeningukaaslane!